work and travel malta

Da li ste ikada zamisljali sebe kao modernog Mič Bjukenona ili Pamelu Anderson kako uživaju na plažama Malte i pritom zarađuju novac? Ako niste, probajte!

Agencija Student Aventures u saradnji sa partnerima vam donosi novi Work and Travel Malta program za mlade, koji obuhvata sve potrebne faktore da vaše naredno leto ne bude dosadno i slično svakom prethodnom.

Četiri meseca na Malti, istraživanje plaža, prirodnih lepota i noćnog života, sada je dostupno svima koji su zaintersovani i ispunjavaju sledeće uslove:

MaltaProfil1. Da su između 18 i 35 godina starosti
2. Imaju zadovoljavajuću fizičku spremu i dobri su plivači
3. Govore engleski jezik
4. To je sve! 🙂

Malta beach
lifeguard malta
Work and Travel Malta
Work and travel lifeguard

DETALJI PROGRAMA

Polasci na Work and Travel Maltu su sredinom maja meseca iz razloga sto se pre početka sezone, koja počinje u junu, organizuje obuka za spasioce koju svi polaznici moraju proći. Da stvar bude lepša, obuku ne plaćaju polaznici vec poslodavac plaća polaznicima 3,5 evra po satu za sve vreme trajanja obuke i to isplaćuje kao bonus na kraju sezone. U regularnoj sezoni se radi 40 sati nedeljno. Prekovremeni rad je moguć. Satnica spasioca na Malti iznosi 5,5 evra. Radno vreme spasilaca je 10-18h.

OBUKU ZA SPASIOCE organizuje Red Cross Malta.

Kurs se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Dobra fizička sprema podrazumeva:

  • Da možete istrčati 2 kilometra;
  • Održavati se na vodi bez pomaganja rukama u trajanju od 2 minuta;
  • Da možete isplivati razdaljinu od 100 metara za manje od 2 minuta;
  • Da možete zaroniti na dubinu od 4 metra.

Kako da se prijavim?

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i smatrate se dobrim kandidatom, pošaljite nam vaš Europass CV (formu preuzmite OVDE) na office@studentadventures.rs. Nakon toga zakazaćemo intervju sa poslodavcem i vaša Work and Travel Malta avantura može da počne.

CENA PROGRAMA

Work and Travel Malta program iznosi 330 EUR i može se plaćati na rate ili u celosti. Cena važi za prijave do 1. maja.

 

SMEŠTAJ

Poslodavac obezbeđuje smeštaj po ceni od 217 evra mesečno. Nije potrebno plaćanje unapred već se trošak smeštaja moze odbijati od plate.

 

 

OSTALI TROŠKOVI

Troškovi viziranja i osiguranja polaznika kostaju 169 evra (142 evra je osiguranje i 27 evra iznose prijava i taksa za vizu). U cenu programa nije uračunata cena avio karte jer postoji više opcija za transport.

 

NAPOMENA

Svi podaci su informativnog karaktera. Red Cross Malta je poslodavac sa kojim se potpisuje ugovor nakon dolaska na Maltu. Klijent se o svim detaljima može informisati za vreme intervjua sa poslodavcem ili putem emaila.