work and travel malta

Da li ste ikada zamisljali sebe kao modernog Mič Bjukenona ili Pamelu Anderson kako uživaju na plažama Malte i pritom zarađuju novac? Ako niste, probajte!

Agencija Student Aventures u saradnji sa partnerima vam donosi novi Work and Travel Malta program za mlade, koji obuhvata sve potrebne faktore da vaše naredno leto ne bude dosadno i slično svakom prethodnom.

Četiri meseca na Malti, istraživanje plaža, prirodnih lepota i noćnog života, sada je dostupno svima koji su zaintersovani i ispunjavaju sledeće uslove:

MaltaProfil1. Da su između 18 i 40 godina starosti
2. Imaju zadovoljavajuću fizičku spremu i dobri su plivači
3. Govore engleski jezik
4. To je sve! 🙂

Malta beach
lifeguard malta
Work and Travel Malta
Work and travel lifeguard

DETALJI PROGRAMA 2023

Polasci na Work and Travel Maltu su sredinom maja meseca iz razloga sto se pre početka sezone, koja počinje u junu, organizuje obuka za spasioce koju svi polaznici moraju proći. Da stvar bude lepša, obuku ne plaćaju polaznici već Red Cross Malta plaća polaznicima polovinu iznosa satnica za sve vreme trajanja obuke i to isplaćuje kao bonus nakraju sezone. U regularnoj sezoni se radi najmanje 40 sati nedeljno. Prekovremeni rad je moguć. Satnica spasioca na Malti iznosi 6,5 EUR + 0,5 EUR bonus po satu ukoliko spasilac ispuni sve radne obaveze. Satnica za spasioce sa iskustvom je 7.0 EUR + 0,5 EUR bonus. Radno vreme spasilaca je 09-18h, sezona traje od 2. juna do 1. oktobra 2023. 

OBUKU ZA SPASIOCE organizuje Red Cross Malta. 

Kurs se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Dobra fizička sprema podrazumeva:

  • Da možete istrčati 2 kilometra;
  • Održavati se na vodi bez pomaganja rukama u trajanju od 2 minuta;
  • Da možete isplivati razdaljinu od 100 metara za manje od 2 minuta;
  • Da možete zaroniti na dubinu od 4 metra.

Kako da se prijavim?

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i smatrate se dobrim kandidatom, pozovite nas putem telefona 011/2435-485 ili nam pišite na office@studentadventures.rs. Nakon toga, zakazaćemo intervju sa Red Cross Malta i vaša Work and Travel Malta avantura može da počne.

CENA PROGRAMA

Work and Travel Malta program iznosi 349 EUR i plaća se nakon intervjua sa predstavnikom Red Cross Malta. Cena važi za prijave do 15. maja 2023.

 

SMEŠTAJ

Red Cross Malta OBEZBEĐUJE SMEŠTAJ ZA PRVIH 30 UČESNIKA po principu first come first serve, po ceni od 135 eur mesečno. Za ostale učesnike asistira u pronalaženju smeštaja. Poslodavac će obezbediti smeštaj za vreme trajanja obuke.

 

 

OSTALI TROŠKOVI

Troškovi viziranja i osiguranja polaznika kostaju 153 EUR i plaćaju se nakon dolaska na Maltu (125 EUR je osiguranje i 28 EUR iznosi prijava i taksa za vizu). U cenu programa nije uračunata cena avio karte koju polaznici mogu kupiti sami ili posredstvom agencije. Jeftini letovi za Maltu polaze iz Niša, Wizz Air i Ryanair.

 

NAPOMENA

Svi podaci su informativnog karaktera. Red Cross Malta je organizacija sa kojom se potpisuje ugovor nakon dolaska na Maltu. Klijent se o svim detaljima može informisati za vreme intervjua sa poslodavcem ili putem imejla.