Work and Travel agencija STUDENT ADVENTURES

Work and travel agencija Student Adventures osnovana je 2007. godine sa ciljem da mladima pruži mogućnost putovanja i sticanja neprocenjivog životnog iskustva.

work and travel agencija

U saradnji sa americkim partnerima koji su odobreni za rad od strane admnistracije SAD-a, omogućavamo mladima iz različitih krajeva sveta da provedu potpuno drugačije leto u USA ili nekoj drugoj destinaciji. Razvijamo i druge programe za mlade kako bi im omogućili da izađu iz svoje komforne zone i upoznaju sebe u najboljem mogućem smislu.

Upoznajte ljude i kulture iz celoga sveta, steknite radno iskustvo i zaradite. Ostvarite vredne kontakte i usavršite znanje engleskog jezika. Benefiti Work and Travel programa su i mnogo više od svega navedenog.

Agencija Student Adventrues se nalazi na listi SAD ambasade u Beogradu kao sertifikovana za rad na USA Work and Travel programu.  Naš tim je vrlo mlad, stručan i ambiciozan, željan znanja i dokazivanja, spreman da podeli svoje višegodišnje iskustvo stečeno u istim programima. Naši zaposleni su i sami bili učesnici Work and Travel programa, tako da pored zvaničnih informacija možete dobiti i iskustvene, i to iz prve ruke.
Godinama unazad razvijamo finansijske olakšice pri plaćanju Work and Travel programa. Organizujemo orijentacije pred viziranje studenata kao i orijentacije pred polazak na program. Izlazimo u susret svim predlozima studenata kako bi zajedno i na vreme zaokružili vašu buduću avanturu. Visok procenat studenata koji iznova koristi usluge Work and Travel agencije STUDENT ADVENTURES su nam najbolji pokazatelj vašeg poverenja.
Jedini pravi dokaz našeg uspeha je vaša satisfakcija. Zato će vam se Work and Travel agencija Student Adventures posvetiti mnogo više nego što to stoji u našem radnom vremenu. Iskoristite naše dvanaestogodišnje iskustvo i probajte da postavite pitanje na koje nemamo odgovor. Čekamo vas na kafi kada ste u prolazu. 🙂